Вітаємо відвідувачів нашого блогу. Будемо радіВашим коментарям

Вітаємо відвідувачів нашого блогу. Будемо радіВашим коментарям
Вітаємо відвідувачів нашого блогу. Будемо раді Вашим коментарям

понеділок, 4 червня 2018 р.



















Прощання з дитсадком
        Випуск із дитячого садка - особливий день для кожної дитини, адже  закінчився перший відповідальний етап життя, скінчився безтурботний період раннього дитинства. Гарно й урочисто пройшло прощання з дитсадком у нашому дошкільному навчальному закладі №3 «Буратіно»
        30 травня о 16:00 дитсадок приймав багато гостей: батьки, бабусі й дідусі, братики й сестрички – всі бажаючі, котрі прийшли подивитися на наших вихованців - майбутніх школяриків. Серед почесних гостей, заступник сільського голови Чумаківської об’єднаної територіальної громади Дніпровського району Л.Б.Данилова та методист відділу освіти, культури, молоді та спорту Дніпровської районної держадміністрації С.Ю.Шаботіна.
        Зусиллями педагогічного колективу організовано цікаве та змістовне свято “Чарівна квітка бажань”, яке запам'ятається малечі надовго та залишить добрі спогади про час перебування у нашому садочку.
     Випускники, які парами урочисто ввійшли до яскраво прикрашеного, святкового залу, були дуже гарні і щасливі. Дівчатка у бальних сук­нях, хлопці, як справжні кавалери, - у костюмах. Діти підготували гарні та веселі сценки про дитячий садок, про школу і про директора ДНЗ Притулу А.Й., яку зіграв Самарський Артем. Під час свята  маленькі випускники показали присутнім свої досягнення у виконанні пісень “Скоро, скоро, скоро  підемо до школи”, “Алло, алло завідувачка Алла”, “Прощавай дитячий садок”, Дзідзьо “Сама-сама”( Сухоруков В. і Кіба Марія), “Мама”(Самарська Н. і Самарський А.), під яку станцювали дівчата. Діти гарно виконали танок “Это всё она”, “А ты меня любишь” (Роздобудько І. і Єсаул С.), “Платье под цвет волос”, незабутній танець з мамами та на прощання виконали вальс. Цього дня ними пишалися всі:  і батьки, і гості, і колектив дитячого садка.
        Багато хороших слів було сказано в цей день і в адресу випускників та їх батьків, і в адресу адміністрації та вихователів, бо саме завдяки спільним зусиллям ми маємо хороших, розумних, а  головне - здорових дітей, які мають свої мрії і уподобання, які вміють гарно співати і танцювати, що вдало було показано на святі. Від імені сільського голови Валентини Іванівни Стець  випускники отримали  подарунки - “шкільні набори”, а методист відділу освіти Світлана Шаботіна вручила грамоту Департаменту освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації за вагомий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління та за підсумками 2017-2018 навчального року директору ДНЗ Аллі Притулі.
     З вітальним словом до  маленьких випускників звернулася директор дитсадка Притула А. Й., вона побажала діткам щасливої дороги у майбутнє самостійне, доросле життя, багато відкриттів на незвіданих шляхах та гарного навчання в школі. Алла Йосипівна вручила  кожному випускнику атестат  про отримання базової дошкільної освіти, грамоти вихователю Плохій Л.О., помічнику вихователя Мєшковій Н.С. та подяки батькам вихованців за активну участь у вихованні своїх  дітей та життя садочку. Слова вітання пролунали із вуст небайдужих батьків, свою подяку і побажання колективу закладу висловили  Кіріченко Тетяна, Роздобудько Ксенія і Алексєєнко Інна.  
   Швидко минуло свято, а попереду у випускників та їх батьків відповідальний період – ретельна підготовка до школи. Тож успіхів вам, любі наші діточки, а батькам ми бажаємо – терпіння, міцних нервів і мудрості!
Вихователь-методист ДНЗ №3 “Буратіно”
                                                                   Аліна Кібка  


Немає коментарів:

Дописати коментар