Вітаємо відвідувачів нашого блогу. Будемо радіВашим коментарям

Вітаємо відвідувачів нашого блогу. Будемо радіВашим коментарям
Вітаємо відвідувачів нашого блогу. Будемо раді Вашим коментарям

четвер, 21 листопада 2019 р.


Осінь – прекрасна золота пора року. Вона збирає щедрі врожаї овочів і фруктів, фарбує листочки в барвисті кольори, запалює багряно-червоні кетяги калини.
        Вихованці ЗД «Буратіно» дуже люблять осінь, адже є цікава нагода дізнатися багато нового про осінню природу, життя тварин та пташок, розповісти про чудову осінню пору своїм друзям, рідним і близьким під час осінніх свят. Проведення свята осені стало традицією, саме тому 21 листопада, в садочку, в молодшій дошкільній групі «Ромашка» пройшло свято осені. Чимало гостей зібралось на свято батьки, бабусі вихованців та старші друзі.
        Свято розпочали таночком «Листочки», діти як маленькі різнокольорові листочки, кружляли у танку. На свято завітала Дощова Хмаринка (Алексєєнко Інна), яка підняла настрій дітям зігравши з ними в гру «Калюжки» і чарівниця Осінь (Гоцик Т.А.), зі своїми дарами та чарівною казкою. Разом з нею на свято завітала  Калина (Альшанова Анастасія) затанцювавши з дівчатами танок «Калина, калина». Дівчата молодшої групи були справжніми гарними калинками, а хлопчики перетворились на справжні лісові грибочки і затанцювали танок «Опеньки», після чого заспівали пісню «Ми грибочки лісові». Також осінь привела своїх помічників білочок (Стасковяк Ніка, Романова Марія), зайчика( Альшанова Артема), ведмедика (Кіріченко Іван), їжачка (Кравчун Іра), лисичку (Лук’яненко Тетяна), які радо затанцювали з дітлахами. По закінченню осінь пригостила дітей своїми дарами.
         Вихованці співали, танцювали та розповідали вірші, діти подарували яскраві емоції та незабутні враження всім присутнім.  Свято осені — це завжди феєрична подія. У святковій гарно прикрашеній залі панувала особлива атмосфера тепла та затишку. Дітлахи та гості залишилися задоволені проведеним святом.






Немає коментарів:

Дописати коментар