Вітаємо відвідувачів нашого блогу. Будемо радіВашим коментарям

Вітаємо відвідувачів нашого блогу. Будемо радіВашим коментарям
Вітаємо відвідувачів нашого блогу. Будемо раді Вашим коментарям

середа, 25 листопада 2020 р.

 

Чудова осені пора - її вітає дітвора!

Ходить осінь по садах

                                                     Ходить усміхається

                                                     Ніби в казці швидко так

                                                     Кольори міняються…

       Теплі промені сонця, холодні дотики рясного дощу, шелест пожовклого листя, солодкий смак  стиглих фруктів,  ранішня морозяна свіжість…

      На порозі останній місяць осені. Хочеться запам’ятати  ці чудові осінні дні, підвести підсумки, зібрати урожай своїх плодів. Так,  у  КЗ ЗДО «Буратіно» Чумаківськї сільської ради  всі із - задоволенням  зустрічали  чарівницю - Осінь.

     Вихованці групи  молодшого дошкільного віку "Ромашка" вирушили у подорож до осіннього лісу. На своєму шляху вони зустрілись з їжачком (Гоцик Т.А.) та лісовичком (Рузієва Є.) . Казкові герої прокладали свій шлях , піснями, іграми поки не  зустріли Осінь (Пурис Е)яку  з чудовим настроєм  вітали віршами . Хлопчики та дівчатка завзято танцювали з листочками,  прославляючи осінь за її красу та врожаї.  Осінь спостерігала за малюками, за їх стараннями,   пригостила солодкими подарунками .

 





     














      13.11.2020 року в групі середнього дошкільного віку «Сонечко» відбулося свято присвячено вшановуванню яскравої пори року «Осені». Свято проводилося вперіод карантину, але дітям було все одно дуже весело та цікаво. Дівчатка танцювали таночок «Калина», в якому маленькі хлопчики Максим Лещенко та Тимур Кібка завершили таночок своїм виходом в ролі справжніх козаків. Хлопчики танцювали таночок «Відлетіли журавлі», який символізував переліт птахів у теплі краї.              Малята дуже старанно розповідали вірші та співали. На свято завітали мешканці лісу лиса Плоха Л.О. та сірий вовчок Яковенко І.Ю., які дуже завзято пограли з дітлахами в рухливу гру «Прокоти гарбуз», після чого допомогли малятам запросити на свято Осінь Гоцик Т.О.,  яка пригостила їх солодкими сюрпризам.

 






 

 

                  





    

   Осінь — це дуже гарна пора. Тільки восени буває така різноманітна палітра барв. Ось наші діти групи «Барвінчата» провели свято 13 листопада вони проводжали осінь. Головну роль осені виконувала Пурис Е., яка привітала дітей з цією чарівною порою. Хлопчики були козаками які танцювали веселий таночок в очікуванні красуні Рузієвої Є. Дівчата були в ролі різнокольорових листочків, виконали ніжний таночок. На прикінці свята завітав Гном Алексєєнко І.В., який поцупив наші гостинці від осені, але добрий ведмідь Жосан А.Ю. врятував подаруночки, всі діти пограли  з героями у веселі ігри. Діти були дуже задоволенні та веселі.







    

     Осінні свята та розваги, які були проведені в закладі  надовго запам’ятаються дітям, адже вони пробудили в їх сердечках добро та радість, любов і надію.

 

 









Немає коментарів:

Дописати коментар