Вітаємо відвідувачів нашого блогу. Будемо радіВашим коментарям

Вітаємо відвідувачів нашого блогу. Будемо радіВашим коментарям
Вітаємо відвідувачів нашого блогу. Будемо раді Вашим коментарям

середа, 29 листопада 2017 р.


НАША ОСІНЬ ЩЕДРА, НАША ОСІНЬ МИЛА …
       Надворі перші заморозки, сонце встає дуже пізно, а сідає значно скоріше. Сумно дивляться на нас голі дерева, а ті листочки, що залишилися, переодяглися у жовто-червоні шати, і приваблюють своїм чарівним, різнокольоровим вбранням.
        Позаду – спекота, веселе щебетання соловейка, дзюркотіння комах. Тільки цвітіння морозостійких чарівних хризантем приваблює очі. Підійшов листопад – останній осінній місяць. Сільські хазяї повизбирували свою городину, зібрали урожай. У повітрі відчувається терпкий аромат спаленого пожовклого листя, який навіює ностальгію… У такі осінні дні, зазвичай, мабуть чи не у кожній школі, дитячому садочку чи в будь-якому закладі прийнято проводити свято осені.
         Так у ДНЗ №3 «Буратіно» з 20 по 24листопада проходила виставка «Наша осінь щедра, наша осінь мила…» Тут діти разом із батьками змагалися у виготовленні композицій своїми руками зі своїх городів: кошики з жовтих динь, наповнені овочами та фруктами, казкові герої, виготовлені з цвітної капусти, кукурудзи, кумедні їжачки, зроблені з каштанів чи горіхів та ще безліч овочево-фруктових ідей. Приємно побувати на таких конкурсах-виставках і помилуватися осінніми дарами та витівками малят. 

       Так само приємно було побувати нещодавно у гостях в осінньої Казки на святкових ранках в  усіх вікових групах. На деякий час усі присутні поринули у казковий світ маленьких діточок, Осені (Наталія Мєшкова), кумедних Білочок (Інна Алексєєнко, Аліна Богонос, Лариса Плоха), грайливих Дощичка й Хмаринок
 (Тетяна Гоцик, Ірина Мітюшина), завзятих, талановитих Дюймовочки й Жука  (Еріка Мєшкова, Євген Ставничий), «зайчиків-побігайчиків» (Микола Богонос, Анна Татар, Михайло Новосьолов, Руслан Кузьминих, Іван Кіріченко), «хлопчиків-грибочків» (Андрій Брутка, Арсеній Немченко, Олександр Ситник) , Пташок –журавлят  (хлопчики з групи старшого дошкільного віку «Барвінчата»).
          За звичною для цього закладу хорошою традицією, усіх присутніх теплими, приємними словами привітала директор садочка Алла Притула. На свято зібралися не лише сьогоднішні вихованці дитсадка, а й його колишні випускники – учні Чумаківської школи з танцем «Хмари…» (Анастасія Плоха, Валерія Морару), бо кожен сьогоднішній учень школи – це учорашній вихованець.
         
Дітки співали, розповідали вірші про осінь. Як і зазвичай, із одвічними переживаннями та тривожними емоціями допомагали справитися вірні наставники дітей, щирі помічники й друзі – вихователі та помічники вихователів (Т.Гоцик, І.Алексєєнко, Л.Плоха, С.Назаренко, Н.Мєшкова, Н.Фурсова). Кожну пісню супроводжувала весела мелодія  у виконанні музичного керівника Ірини Мітюшиної. Поки проводилося свято, дорослі мали приємну нагоду помилуватися чудовими осінніми композиціями, виконані батьками дітей ДНЗ та самими ви- хованцями. 
       
На завершення концертної програми казкова Осінь пригостила усіх вихованців смачними гостинцями, дбайливо приготованими педагогами закладу.
Свято скінчилося, а маленькі дітлахи потихеньку починають готуватися до зустрічі з найбажанішим гостем – Святим Миколаєм. Отож, побажаємо нашій малечі бути чемними, як і раніше, щоб наступне свято було таким веселим і щасливим, як і кожне свято, яке проводиться у цьому затишному невеличкому закладі!

Директор ДНЗ, Алла Притула


Немає коментарів:

Дописати коментар